Beerschot

Jeroom

Na het grote succes van Hammertime – onder andere bekroond met de Stripschapprijs voor Album van het Jaar – verschijnt nu op veler verzoek een heruitgave van Beerschot, dat lange tijd uitverkocht was.
Mannen met afzuigmachines, Moeder Theresa die poseert met een geschoren poes en massa’s overleden smurfen: in het universum van Jeroom is het nog steeds aangenaam toeven voor wie niet vies is van enige gortigheid en humor zonder grenzen.

Bestelformulier

Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

Algemene info

Leverbaar Ja