Trouw Schrijvers & Boekendagen

Op 16 en 17 november vinden in de Beurs van Berlage te Amsterdam de Trouw Schrijvers & Boekendagen plaats.Meer dan 40 uitgeverijen presenteren hier hun nieuwste boeken en vele auteurs uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn.
Ook De Harmonie staat beide dagen op de beurs. Op zaterdag zijn Peter de Wit (vanaf 13:00 uur), Peter van Straaten (vanaf 14:00 uur), Francie van den Hurk (vanaf 15:00 uur) en Gummbah (vanaf 16:00 uur) aanwezig om hun boeken te signeren.
Zondag vanaf 15:00 uur signeert Catharina Valckx haar boeken.

Trouw Schrijvers & Boekendagen in de Beurs van Berlage, Damrak 277 te Amsterdam. Openingstijden voor beide dagen: 9:30 – 17:00 uur. Het standnummer van De Harmonie is 18.
Meer informatie over de Trouw Schrijvers & Boekendagen is te vinden op boekrecensies.trouw.nl/actie1.html .