Reid, Geleijnse & Van Tol ontvangen Stripschapprijs

De Stripschapprijs 2003 gaat naar de makers van Fokke & Sukke: John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol.

Het ontvangen van de Stripschapprijs valt samen met het tienjarig jubileum van Fokke & Sukke aankomend najaar. Fokke & Sukke zijn dagelijks te vinden op de achterpagina van NRC Handelsblad en staan in diverse strip- en weekbladen.
Inmiddels zijn bij De Harmonie zeven delen met Fokke & Sukke-cartoons verschenen. Daarnaast worden sinds 2000 de actuele cartoons uit NRC Handelsblad gebundeld in de serie Het afzien van…

De Stripschapprijs wordt sinds 1974 jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse stripmaker. Op 18 oktober 2003 wordt tijdens De Stripdagen in Archeon te Alphen aan den Rijn de prijs uitgereikt. Voor meer informatie zie www.foksuk.nl.