Stripdagen 2003

Op zaterdag 18 oktober a.s. ontvangen de makers van Fokke & Sukke de Stripschapprijs 2003. De prijsuitreiking is onderdeel van de Stripdagen die in het themapark Archeon te Alphen aan den Rijn gehouden worden.

Er zijn allerlei activiteiten zoals tentoonstellingen, stripveilingen (ook speciaal voor de kinderen), stripmobielen, muziek, film en theater. Zelf strips tekenen kan natuurlijk ook! En natuurlijk zijn onder meer de Stripschapprijswinnaars van dit jaar aanwezig: John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol.
Op De Stripdagen worden ook ieder jaar de Stripschapprijzen uitgereikt. De prijsuitreiking aan de makers van Fokke & Sukke is op zaterdag 18 oktober van 13.00 tot 14.00 uur in het Atrium van de Romeinse herberg.
De Stripdagen vinden plaats op 18 en 19 oktober in het Archeon te Alphen aan den Rijn. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.stripschap.nl