Enduring Love vanaf 24 maart in de bioscoop

Universeel liefdesverhaal en psychologische thriller naar de roman van Ian McEwan. Geregisseerd door Roger Michell (Notting Hill, Changing Lanes).

Joe en zijn partner Claire zijn van plan een idyllische middag op het Engelse platteland door te brengen, maar hun uitje eindigt in een tragedie wanneer ze getuige zijn van een ongeluk waarbij een man om het leven komt. Vechtend met eigen gevoelens van schuld en machteloosheid, vertelt Joe later die middag hoezeer het ongeluk hem heeft aangegrepen. In de weken erna begint zijn obsessie met de oorzaak van het ongeluk en de herhaaldelijke verschijning van Jed – die in de buurt was bij het ongeluk – niet alleen Joe’s relatie met Claire te beïnvloeden, maar ook hun veiligheid.

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Ian McEwan, die in het Nederlands vertaald is als Ziek van liefde en verkrijgbaar is als Rainbow-pocket.