Peter van Straaten 70 jaar!

Pieter Verhoeff maakte ter gelegenheid van Van Straatens zeventigste verjaardag de documentaire Een gelukkige hand, waarin fragmenten worden nagespeeld uit zijn Agnes-feuilleton.
Ook is er een tentoonstelling georganiseerd van het werk van Van Straaten in de Weteringgalerie te Amsterdam.
15 April is Van Straaten te zien in het programma van Ivo Niehe.

Op de verjaardag van Peter van Straaten wordt de nieuwe reuzenpaperback Alles en iedereen in duizend-en-een tekeningen feestelijk gepresenteerd bij de opening van een expositie van het werk van Van Straaten en collega-tekenaars. Voor meer informatie over de expostitie Peter and friends: www.weteringgalerie.nl.
 
Op 24 maart zal de documentaire die Pieter Verhoeff maakte over Peter van Straaten in meer dan 25 bioscopen in Nederland te zien zijn. De documentaire wordt later dit jaar op televisie uitgezonden. In de documentaire worden fragmenten nagespeeld uit Peter van Straatens Agnes-feuilleton, met onder meer Reneé Fokker, Hans Kesting en Pierre Bokma.