Lust

Op 22 oktober verschijnt de nieuwste en spannendste verzameling erotische tekeningen van Peter van Straaten onder de titel Lust.
Al weer twintig jaar geleden verschenen met succes Aanstoot en Nastoot, bundels met ‘onfatsoenlijke’ en ‘nog onfatsoenlijker’ tekeningen. In Lust zijn louter nieuwe erotische tekeningen gebundeld. Van Straaten noemt deze tekeningen ‘sprookjes voor volwassenen’.

Lust krijgt uitgebreid aandacht in de media:
Vrij Nederland komt woensdag 18 oktober met een zes pagina’s tellende voorpublicatie van het boek, Peter van Straaten is vrijdag 20 oktober te gast bij De Wereld Draait Door en op zaterdag 21 oktober volgt een uitgebreid interview in Het Parool.
Op zondag 22 oktober is de officiële presentatie van het boek bij de opening van de gelijknamige expositie in de Kunsthal in Rotterdam. De tentoonstelling wordt geopend door columnist en historicus Jan Blokker.
Van Straaten tekent voor Het Parool, Vrij Nederland en vele regionale dagbladen. Tevens schreef hij jarenlang voor Vrij Nederland het feuilleton Agnes. Peter’s Zeurkalender is sinds 1994 verreweg de leukste én best verkochte scheurkalender van Nederland. Dit jaar ontving Peter van Straaten de Gouden Ganzenveer.