Nieuwe jeugdthriller van Kevin Brooks

Na zijn laatste succes Candy, verschijnt nu een nieuwe, veelbelovende roman van de hand van Kevin Brooks, Het Dodenpad.

Kevin Brooks heeft een uniek schrijftalent waarmee hij de leemte vult tussen jeugdliteratuur en romans voor volwassenen.
Het Dodenpad is een spannende roman over de rauwe werkelijkheid, waarin twee broers op een stormachtige nacht ontdekken dat hun zus Rachel op een verschrikkelijke manier om het leven is gebracht. Ze is gevonden op een verlaten plek, gewurgd. Ruben en Cole Ford gaan op zoek naar de moordenaar. Samen reconstrueren ze de laatste reis van hun zus naar een afgelegen dorp in Dartmoor en daar stuiten ze op de dreigende en donkere plek waar Rachel het leven liet…
Een adembenemende jeugdthriller over drie pubers en de onomkeerbaarheid van het noodlot.