De Harmonie geeft 350 kaarten weg aan Harry Potterfans!

Op zondag 2 september is het zover!

Dan wordt het omslag van het zevende deel uit de serie onthuld: Harry Potter en de Relieken van de Dood. Dat gebeurt tijdens Manuscripta, de nieuwe opening van het boekenseizoen, op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Uitgeverij De Harmonie nodigt voor deze feestelijke gebeurtenis 350 Harry Potterfans uit om hierbij aanwezig te zijn.

Je mag dan gratis het Manuscripta-terrein op (normale toegangsprijs € 7,50), meedoen aan de speciale speurtocht, en om 14.00 uur bij de magische onthulling aanwezig zijn. De winnaar van de speurtocht mag het omslag van het nieuwe boek presenteren!

 Je kunt je inschrijven op www.manuscripta.nl; bij ‘kaartverkoop’ druk je op de speciale knop voor Harry Potterfans. De eerste 350 inschrijvingen worden gehonoreerd. Kom wel verkleed als je favoriete personage uit de Harry Potter-serie!

Let op: eventuele ouders en begeleiders kunnen niet bij de magische onthulling aanwezig zijn. Zij kunnen zich vermaken op Manuscripta, maar moeten wel een kaartje à € 7,50 kopen; ook dat kan op www.manuscripta.nl bij ‘kaartverkoop’.

 Manuscripta is een nieuw boekenevenement in Nederland, waar alle uitgevers, ook die van kinderboeken, hun titels voor het nieuwe seizoen presenteren. Er zijn verschillende podiumprogramma’s en misschien leest een van je andere favoriete auteurs wel voor! Francine Oomen, Paul van Loon, Lydia Rood, Edward van de Vendel, ze zijn allemaal van de partij. En volwassen lezers kunnen Harry Mulisch, A.F.Th. van der Heijden, Nelleke Noordervliet, Joost Zwagerman en vele anderen zien. Binnenkort staat het volledige programma op www.manuscripta.nl. Hoe je bij het Westergasfabriekterrein komt, kun je daar ook vinden (zie ‘hoe wat waar’).

 Hagrid en zijn vrienden hopen jullie op zondag 2 september te verwelkomen. Tot dan!