Presentatie Meccano – De Ruwe Gids in Panama

Op donderdag 20 september a.s. verschijnt het langverwachte laatste deel:

Meccano – De Ruwe Gids

Hanco Kolks Meccano: de Ruwe Gids wordt gelanceerd met een speciale avond op 20 september a.s. in Panama te Amsterdam, met optredens van onder meer Spinvis, Renske de Greef en Walter van den Berg. De avond wordt gepresenteerd door Maxim Hartman, bekend van onder meer Rembo & Rembo.

Vijftien jaar werkte striptekenaar Hanco Kolk aan zijn meesterproef Meccano waarvan nu het vierde en laatste deel verschijnt: – de Ruwe Gids.  De tekenstijl van Kolk kenmerkt zich door zijn swingende klare lijn, die hij in Meccano doorvoert tot in de perfectie.
Meccano speelt zich af in het gelijknamige idyllische vorstendommetje aan de Middellandse Zee. Het leven wordt er beheerst door hebzucht, hedonisme en opportunisme. Kolk vertelt een verbluffend verhaal over vijf personages die op onverwachte wijze met elkaar in contact komen. Zij vinden de perfecte liefde en hebben er letterlijk alles voor over om die te behouden.
 
 
Zie voor meer informatie: