Alles is liefde tweede druk!

Dé romantische komedie van dit jaar, Alles is liefde, is de meest bezochte film van Nederland op dit moment. Al meer dan 600.000 mensen zagen deze prachtige film in de bioscoop. Het script, geschreven door Kim van Kooten, is verschenen in boekvorm.
Een boek vol verrassingen, als cadeautje bij de film.

Amsterdam, de intocht van Sinterklaas. De stad is in een koortsachtige stemming. Terwijl alle kinderen zich verheugen op het oer-Hollandse familiefeest, worstelen de ouders met hun liefdesleven. Pakjesavond nadert en alle problemen lijken via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan te worden overwonnen…
Alles is liefde is een verhaal over vaders, dochters, moeders, zonen, echtgenoten en echtgenotes in alle soorten combinaties – de liefde is overal, en we willen het allemaal. Maar het is net als Sinterklaas: je moet erin geloven, anders werkt het niet.
Geschreven door Kim van Kooten, met een indrukwekkende cast: Paul de Leeuw, Carice van Houten, Thomas Acda, Michiel Romeyn, en vele anderen. Bløf schreef de titelsong.
Productie Motel Films, regie Joram Lürsen.