Peter de Wit signeert!

Zaterdag 24 november a.s. signeert Peter de Wit van 14.00 tot 16.00 uur bij Athenaeum Nieuwscentrum op het Spui in Amsterdam. Kom ook! Laat jouw exemplaar van Sigmund zestiende sessie signeren en krijg een gratis levensles van de schepper van de bekende psychiapeuter cadeau!

In een steeds sneller veranderende wereld, waar iedereen de weg kwijt lijkt te zijn, is dokter Sigmund gelukkig een baken van onverschilligheid.
Onlangs verscheen een nieuwe bundeling van de belevenissen van de eenogige therapeuter, Sigmund zestiende sessie.
Ja de wachtkamer van Sigmund zit altijd vol, al was het maar omdat niemand zijn spreekkamer in durft. En naar het schijnt is er onlangs zelfs een hondenuitlaatplaats naar hem genoemd in de Stripheldenbuurt van Almere.
Ah, the sweet smell of success!