Uniek: Kees van Kooten en Wim de Bie signeren!

Op zaterdag 1 december signeren Van Kooten en De Bie van 15:00 tot 17:00 uur hun nieuwe DVD Puur Vieziek en andere uitgaven bij Boekhandel v/h Van Gennep, Binnenweg 131 B te Rotterdam en op zondag 2 december zijn de heren in Den Haag te vinden bij Boekhandel Paagman, Frederik Hendriklaan 217, waar zij van 14:00 tot 16:00 uur hun werk signeren.

Voor meer info over Van Gennep:  http://www.boekhandelvangennep.nl/ (bij nieuws)

Zie voor Paagman: http://www.paagman.nl/site.php?TODO=showItemDetail&IID=282

De twee televisiemakers kregen onlangs te horen dat zij binnenkort het erelidmaatschap van het Genootschap Onze Taal toegekend krijgen. Het is een bekroning voor hun verdiensten voor de Nederlandse taal.
De prijs wordt in december uitgereikt tijdens een congres van Onze Taal, dat 75 jaar bestaat. Dan verschijnt ook een boekje over de invloed van Koot en Bie op de Nederlandse taal. Het duo bedacht woorden en begrippen als oudere jongere, doemdenken, krasse knarren en regelneef.