Nieuwe dvd van Van Kooten en De Bie!

In samenwerking met de VPRO presenteert uitgeverij De Harmonie een nieuwe dvd met niet eerder verschenen werk van Van Kooten en De Bie, Puur Vieziek.

De succesvolle dvd over taal, Schertz, Zatire en Yronie, wordt nu gevolgd door een nieuwe thema-schijf: Puur Vieziek. In dertig scènes, die niet eerder zijn verschenen op video en dvd, worden de grenzen van de seksuele ethiek en de spankracht van onze fysieke relaties verkend door ir. Walter de Rochebrune en de Vieze Man, Carla en Frank van Putten, Jetje en Koosje Veenendaal, F. Jacobse en Tedje van Es, Koos Koets, Koot en Bie en nog zo’n vijfentwintig andere verwerpelijke Nederlanders.
Nu mannen en vrouwen goddank niet langer als lustobjecten worden beschouwd, is het goed ons te herinneren hoe bandeloos het er ver vóór de recente christelijke normen- en waardenrestauratie aan toe ging in Nederland. De laatste van de twee unieke bonustracks is dermate schunnig, dat hij alleen beeld en geen geluid bevat, waarvoor bij voorbaat onze excuses.