Alles is liefde

De feelgood film Alles is liefde trok gigantische aantallen bezoekers naar de bioscopen, die dé romantische komedie van het jaar met hun geliefde wilden zien. Als cadeau bij de film nu het boek Alles is liefde, een ideaal cadeau voor Valentijn!

Amsterdam, de intocht van Sinterklaas. De stad is in een koortsachtige stemming. Terwijl alle kinderen zich verheugen op het oer-Hollandse familiefeest, worstelen de ouders met hun liefdesleven. Pakjesavond nadert en alle problemen lijken via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan te worden overwonnen…
Alles is liefde is een verhaal over vaders, dochters, moeders, zonen, echtgenoten en echtgenotes in alle soorten combinaties – de liefde is overal, en we willen het allemaal. Maar het is net als Sinterklaas: je moet erin geloven, anders werkt het niet.