Online Harry Potter Avontuur

Op maandag 9 juni jl is het online Harry Potter avontuur “Red het Rijk van Roezanië” live gegaan! Dit spel is helemaal in de sfeer van de Harry Potter-serie gemaakt en een cadeau aan alle miljoenen trouwe Harry Potterfans in Nederland.

Iedereen kan zich inschrijven voor het spel, het is gratis en er zijn spectaculaire prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Harry Potterreis naar Engeland.

Het spel draait niet om de bekende personages uit de Harry Potter reeks maar om de hoofdpersoon Alinéa. Zij vraagt de deelnemers om hulp bij het redden van het eiland Roezanië. (Voor Dreuzels die hiermee niet bekend zijn: dit eiland ligt in de Noordzee voor de kust bij Katwijk)
Het spel vindt niet alleen op de computer plaats. De speurtocht maakt ook een paar uitstapjes naar de buitenwereld.
 
Per opdracht zijn er punten te verdienen. Het totaal aantal punten dat een deelnemer krijgt is afhankelijk van het aantal pogingen en de totale tijd die nodig is om een opdracht af te ronden. Alle spellen zijn eindeloos speelbaar. Bij elke opdracht ontvangt de deelnemer een attribuur om verder te kunnen spelen. Bij de eerste opdracht is dat bijvoorbeeld een eigen unieke toverstok. Want zonder toverstok kom je natuurlijk niet ver. In een wereld vol dooddoeners en zwarte magie.
De strijd om Roezanië te redden is begonnen op 9 juni begonnen en eindigt eind juni. Deelnemers kunnen de game spelen op www.redroezanie.harrypotter.nl