Goede boeken voor op het strand

Nog geen idee welk boek u mee gaat nemen op vakantie deze zomer?
Hierbij vast een paar suggesties!

Überpuber
Überpuber is een selectie van Hadjar Benmilouds beste columns die eerder werden gepubliceerd in NRC Handelsblad en op het e-zine Spunk.
Elke jongere beschikt over een mening, rechten, een iPod, een seksrelatie, trauma’s, talent, een vaste dealer en een strafblad. Het is vanzelfsprekend dat je krijgt wat je wilt, wanneer je dat wilt. En dat geldt zeker voor überpuber Hadjar Benmiloud. Schaamteloos, vol lef en bravoure, en niet gehinderd door enige vorm van politieke correctheid, schreeuwt ze haar arrogante mening van de daken. het leverde haar lofuitingen en doodsbedreigingen op.
De geheime levens van Pippa Lee
Na Rebecca Millers succesvolle debuut Eigen tempo is er nu haar vervolgroman De geheime levens van Pippa Lee. Dit najaar gaat de gelijknamige verfilming in première met in de hoofdrollen o.a. Winona Ryder, Robin Wright Penn en Julianne Moore.
De tachtigjarige uitgever Herb wil zich terugtrekken in een gated community voor gepensioneerden. Zijn dertig jaar jongere echtgenote Pippa Lee laat zich daartoe overhalen. Ze heeft een problematisch verleden achter de rug, maar nu gaat alles schijnbaar goed: Pippa is de trotse moeder van een tweeling en een gewaardeerde vriendin en buurvrouw. Haar gecreëerde façade van geluk dreigt in haar nieuwe omgeving echter razendsnel af te brokkelen.
Op de camping
Een absolute must-have voor iedereen die deze zomer gaat kamperen. De campingcartoons van Gummbah deden na publicatie in de Volkskrant de gemoederen hoog oplopen. Hoog tijd dus voor een bundeling van de cartoons over de dagelijkse beslommeringen van de boer, het echtpaar en de andere campinggasten.
S1ngle Party
Ook in S1NGLE Party banen Stella, Fatima en Nienke zich weer opgewekt een weg door de relatiejungle.

Met thuiszitten krijg je als single nooit een relatie, dus zit er voor Fatima, Stella en Nienke niets anders op dan veel uit te gaan, te daten en te feesten. En het is een win-winsituatie: als je de ware vindt is het geweldig en als je hem niet vindt ben je toch lekker uit je dak gegaan.

Eefjes vriendenboek
Eefjes vriendenboek is een parodie op het vriendenboek van vroeger. Geen Hyves maar humor. Met ouderwets knip- en plakwerk. Goede en minder goede vrienden van de kleine striphelding en poppenkastdiva Eefje Wentelteefje komen uitgebreid aan het woord: Jan-Jaap-Karel-Kees, Ragnar Plasbips en Saldo Rossi. Een ideaal lees- en doeboek voor op de camping.