Uitmarkt 2008

Op 30 en 31 augustus is het weer uitmarkt! Ook uitgeverij De Harmonie zal dit jaar weer te vinden zijn op de Boekenmarkt op de Piet Heinkade. Er staan dan ook weer een aantal leuke optredens en signeersessies op het programma.

Op zaterdag 30 augustus leest Catharina Valckx voor uit haar prentenboeken van 12.30 tot 12.40 uur in het Annie M.G. Schmidt theater in de OBA. Ook Jantien Buisman zal hier voorlezen uit haar Kees en Keetjes van 13.30 tot 13.40 uur.
Schrijfster en Metro-columniste Hadjar Benmiloud is met een selectie van haar beste werk te zien in het Literair Café (het podium bij Café Pakhuis Wilhelmina van 12.30 tot 13.15.
 
De volgende auteurs signeren op zaterdag bij de Harmonie-stand: Hadjar Benmiloud, Jantien Buisman, Catharina Valckx, Gummbah en Chantal Rens.
 
Zondag 31 augustus leest Karel Eykman van 13.30 tot 13.45 uur voor in het Annie M.G. Schmidt Theater in de OBA. Ook Marjolein Munnik komt hier voorlezen uit haar nieuwe prentenboek Dikke Knuffel. Zij is te zien in het Annie M.G. Schmidt Theater van 12.30 tot 12.40 uur.

De volgende auteurs signeren op zaterdag bij de Harmonie-stand: Karel Eykman, Hanco Kolk, Marjolein Munnik, Peter van Straaten, Peter de Wit, en Gummbah en Chantal Rens.

De exacte tijden van de signeersessies zullen op de dag zelf op de Harmoniestand te vinden zijn.