Unieke signeersessie bij Athenaeum Boekhandel

Speciaal voor de fans uit de regio Haarlem zal donderdag 18 december de voltallige directie van ‘Het Nieuwste Schavot’ de bestseller HNS Sportboek signeren. Plaats van handeling: Athenaeum Boekhandel, Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem. Aanvang: 20.00 uur.

De schrijvers/samenstellers van het boek, John Schoorl (Spaarndam), Bert Wagendorp (Alkmaar)en Paul Onkenhout (Santpoort), zijn principieel tegen signeersessies. Voor bedrijfsleider Anna Oolders van Athenaeum Boekhandel, een HNS-fan van het eerste uur, wilden ze echter graag een uitzondering maken.

Het Het Nieuwste Schavot Sportboek zal vanzelfsprekend donderdag in grote hoeveelheden aanwezig zijn. De prijs is € 24,90. De drie auteurs zijn bereid elk verkocht boek van een persoonlijke opdracht te voorzien en zullen zich, als daar behoefte aan is, laten fotograferen. Uit het boek zal waarschijnlijk worden voorgedragen. Uitgeverij De Harmonie sponsort het bier.

Het HNS Sportboek is het (logische) vervolg op de rubriek die Schoorl, Wagendorp en Onkenhout wekelijks samenstellen voor het sportkatern van de Volkskrant, ‘Het Nieuwste Schavot’.

De (vak)pers reageerde laaiend enthousiast op de komst van het (unieke) boek. Op Radio 2 zei de legendarische dj Frits Spits dat ‘dit fantastische en hilarische boek in geen enkele Nederlandse boekenkast mag ontbreken’. Ook vindt Spits het HNS Sportboek ‘het ideale kerstgeschenk.’