Stem voor de Prijs van de Jonge Jury en win een Nintendo DS Lite

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Breng dan je stem uit op jouw favoriete jeugdboeken. Dit kan via www.jongejury.nl. Stemmen kan tot 1 maart 2009. Door te stemmen word je automatisch lid van de Jonge Jury en maak je kans op een Nintendo DS Lite!

Het boek met de meeste stemmen wint de Prijs van de Jonge Jury. Deze wordt uitgereikt aan de schrijver van het winnende boek tijdens de Dag van de Jonge Jury in het Fortis Circustheater op 15 april 2009.

 

Je kan o.a. stemmen op de volgende titels van Uitgeverij De Harmonie: Het dodenpad van Kevin Brooks, Een goed jaar voor de rozen van Ben Crom Geheime Missie Orkaankust van Joshua Mowll, Harry Potter en de Relieken van de Dood van J.K. Rowling en Het gif van de groene cobra van Robert Wolfe.

 

Check www.jongejury.nl voor meer info over hoe je kan stemmen.