Peter van Straaten bij Pauw en Witteman

Vrijdag aanstaande is Peter van Straaten te zien bij Pauw en Witteman ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe boek Het is niet anders in duizend-en-een tekeningen.

Het is niet anders in duizend-en-een tekeningen is inmiddels de vierde reuzenpaperback in de serie. Peter van Straaten laat op zijn volstrekt unieke wijze veel Hollands leed zien: ongelukkige echtparen, herkenbare kantoorscènes en in het water gevallen vakanties. Een meer dan royale keuze uit Van Straatens beste werk.
Eerder verschenen Het dagelijks leven in 1001 tekeningen, Mensen onder elkaar in 1001 tekeningen en Alles en iedereen in duizend-en-een tekeningen.
Ze geven een groots overzicht van de tekeningen die in de Zeurkalenders van de afgelopen jaren stonden. Een ideaal cadeau voor wie geen genoeg kan krijgen van de messcherpe observaties van van Straaten.