S1ngle Promo nu al tweede druk!

Fatima, Stella en Nienke zijn ondanks hun bekendheid nog steeds op zoek naar De Ware. De drie dames zetten in S1ngle Promo, het achtste deel in de serie, alle zeilen bij om aan de man te komen. Laat de prins op het witte paard maar komen!

S1NGLE is een van de grappigste en populairste strips die dagelijks in veertien kranten in Nederland en België te vinden is. S1NGLE Glamour, het zesde deel in de serie, won de prijs Beste Stripalbum van het jaar 2007. Ook dit achtste deel is weer geheel in kleur en op handig tijdschriftformaat.

 

In het najaar van 2008 ging de televisieserie over de stripfiguren uit S1NGLE van start met in de hoofdrollen Katja Schuurman, Eva Van der Gucht en Bracha van Doesburg.

Op 7 april is de eerste aflevering van een nieuwe reeks S1NGLE-avonturen op NET 5 van start gegaan.

 

Hanco Kolk & Peter de Wit (Kolk & De Wit) zijn al meer dan twintig jaar een creatief duo, bekend van de strips Mannetje & Mannetje en Gilles de Geus.

Kolk is onder meer de geestelijk vader van Meccano De Ruwe Gids dat werd bekroond tot Stripalbum van het Jaar. De Wit is vooral bekend door de beruchte strippsychiater Sigmund uit de Volkskrant.