Binnenland 1

Maandag 20 april is het moment daar en verschijnt het langverwachte boek van Binnenland 1. Een bundeling van de papiervriendelijkste teksten van dit radiomagazine met nieuwsfictie vanuit de binnenwereld. Met cd ‘Het Beste of Binnenland 1’!

‘Het Andries Knevelmuseum is afgelopen nacht getroffen door een felle brand, de westvleugel en het dertien verdiepingen tellende Kneveldrome brandden volledig uit. Een verslag van Maarten-Jaap de Woerd.’

De meest absurde nieuwsberichten, radiogesprekken en reportages waren wekelijks te horen op Radio 1. Geprogrammeerd tussen het echte nieuws, bracht Binnenland 1 nieuws dat nergens anders te horen was.

De cd ‘Het Beste of Binnenland 1’ bevat de leukste scènes uit het radioprogramma waaraan vele acteurs meewerkten, waaronder Jeroen Willems, Anna Drijver, Joke Tjalsma, Alex KLaassen, Lies Visschedijk en Tygo Gernandt.