Een nieuwe Paul Faassen!

Na het bijzonder goed ontvangen Niets meer aan doen verschijnt nu een nieuw boek van Paul Faassen: Horizonvervuiling. In dit boek wordt een panorama gecreëerd waarin verschillende tekenstijlen zich tot één geheel vermengen.In Horizonvervuiling wordt een panorama bewandeld, tegen de klippen op en recht zo die gaat. Passanten lopen lichtvoetig en opgewekt een afgrond tegemoet of gaan ten onder aan goede bedoelingen. Verwarring over zichzelf en de wereld waarin zij leven wordt niet gezien als een nieuwe ziekte, maar als een bron voor goede moed en nieuwe ideeën.

Paul Faassen werkt sinds 1995 als illustrator voor diverse kranten en tijdschriften. Zijn beeldcolumns verschenen onder meer in Volkskrant magazine, NRC M, Carp en Viva.
Voor meer informatie over Horizonvervuiling, zie ook: