Binkie en het huisje van Annejet

Na het succesvolle Otto spaart schelpen (Vlag en wimpel 2009) verschijnt nu een nieuw prentenboek van Catharina Valckx, Binkie en het huisje van Annejet. Een grappig en aandoenlijk verhaal waarin vriendschap overwint.
Binkie en Annejet hebben beiden hun zinnen gezet op

dezelfde kast. Annejet wil er haar vakantiehuisje van maken. Binkie vindt het wel een geschikte plek om zijn Franse stinkkaas in op te bergen en zet de kast in zijn keuken. Maar Annejet wil geen stinkend vakantiehuisje. Ze krijgen ruzie en boos zet Binkie Annejet, met huisje en al, buiten. Dan komt de wolf…

Het succesvolle prentenboek Otto spaart schelpen van Catharina Valckx in onlangs bekroond met een Vlag en Wimpel. De illustraties uit dit boek worden samen met de andere bekroonde titels geexposeerd in het Tuinhuis van het Rijksmuseum van 10 oktober tm 6 december. Momenteel is Otto spaart schelpen in herdruk, maar begin november is deze weer leverbaar.

Op zaterdag 21 november geeft Catharina Valckx een workshop tekenen voor kinderen! Zij leert hen hoe ze een gezicht kunnen tekenen én tot leven kunnen brengen. Wil(len) uw kind(eren) meedoen? Kijk dan voor aanmelden en meer informatie op http://www.rijksmuseum.nl/penselen?lang=nl