Harry Potters studieboeken

Ze zijn er weer! Vanaf deze week zullen de langverloren studieboeken van Zweinsteins meest beroemde student Zwerkbal Door de Eeuwen Heen en Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden weer verkrijgbaar zijn in de Dreuzelboekhandel.

In vrijwel ieder toverhuishouden in een exemplaar van Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden aanwezig. Nu hebben ook Dreuzels de kans om erachter te komen waar de Quintaped leeft, wat de Pulkerik eet en waarom je geen schoteltje melk buiten moet zetten voor een Knarl.

Als u zich ooit heeft afgevraagd waar de Gouden Snaai vandaan komt, hoe Beukers zijn ontstaan en waarom de Wigtown Wanderers een afbeelding van een hakmes op hun gewaad hebben, moet u Zwerkbal Door de Eeuwen Heen kopen. Deze beperkte oplage is een facsimile van het boek uit de schoolbibliotheek van Zweinstein, die vrijwel dagelijks door jonge Zwerkbalfans wordt geraadpleegd.