Een nieuwe bundel van Saskia de Jong!

In de deugende cirkel beschrijft Saskia de Jong in gedichten voor kinderen op humoristische wijze het dierenrijk van A tot Z.

De gedichten zijn geïllustreerd met prachtige collages die door de dichter zelf zijn vervaardigd. In de unieke verklarende woordenlijst krijgt elk woord uit het universum van De Jong bovendien tekst en uitleg.
Neem ook eens een kijkje op de site van Athenaeum Boekhandel, waar een voorpublicatie van de deugende cirkel te zien en te lezen is: http://www.athenaeum.nl/boek-van-de-nacht/saskia-de-jong-de-deugende-cirkel
 
‘De woordenlijst alleen al is een prijs waard. […] Ik heb genoten, en dan ging het om schoonheid (het duo ‘sas: nopjes’ is nopjes is ontroerend door de compacte nuchterheid die toch raadselachtig is), humor (‘avondzee: precies dezelfde zee als overdag, maar dan ’s avonds’) […] en bovenal verwondering.’ Arjan Peters, de Volkskrant