Ian McEwan – De brief in Berlijn

Sinds lange tijd weer leverbaar: De brief in Berlijn van Ian McEwan. Nu in prachtige gebonden editie.

Deze fascinerende, beklemmende roman speelt zich af in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa.
 
In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in dienst van de CIA in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een steeds ingewikkelder spionagezaak. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de liefde leert kennen. Volledig in de ban van deze twee geheime werelden voelt hij dat zijn leven op het punt staat een onverwachte wending te nemen. Maar de gruwelijke manier waarop dat gebeurt had hij onmogelijk kunnen voorzien.
 
De brief in Berlijn is nu ook verkrijgbaar als e-Boek! Om deze digitale versie aan te schaffen, gaat u naar: http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/de-brief-in-berlijn-druk-heruitgave/1001004007139271/index.html 
 
Vanaf nu zijn De troost van vreemden, De cementen tuin, Het kind in de tijd, Ziek van liefde en Aan Chesil Beach ook exclusief verkrijgbaar in een box van de Volkskrant, voor meer informatie en bestellen, zie: http://webwinkel.volkskrant.nl/