Stem voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Breng dan je stem uit op jouw favoriete jeugdboeken. Dit kan via www.kinderjury.nl. Door mee te doen kun je laten zien wat je favoriete boek is! Stemmen kan tot 14 mei 2010.

Er zijn twee leeftijdsgroepen, die elk hun eigen winnaar kiezen:
  • 6 t/m 9 jaar (groep 3 t/m 5)
  • 10 t/m 12 jaar (groep 6 t/m 8)

Als je in de categorie 10 t/m 12 jaar valt, mag je ook stemmen op een boek voor jongere lezers – of andersom.

Je kan o.a. stemmen op de volgende titels van Uitgeverij De Harmonie: De Vertelsels van Baker de Bard van J.K. Rowling, Cirrus Flux van Matthew Skelton, Bedreigd van Kevin Brooks en De eendenkooi van Ben Crom.

Eind juni 2010 worden de prijswinnaars bekend gemaakt! In elke leeftijdscategorie (6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar) is er één winnaar. Waar de uitreiking zal plaatsvinden, wordt nog even geheim gehouden. Voor stemmen en meer informatie zie: www.kinderjury.nl