Een nieuwe Sharpe!

De koning van de slapstick is terug! Na het grote succes van de Wilt-reeks verschijnt nu van Tom Sharpe Rare kostgangers.

De vrouwen uit de familie Grope hebben door de eeuwen heen allerlei listige methodes ontwikkeld om goedgelovige jonge mannen in bed te krijgen. Hierdoor zijn zij berucht en gevreesd in hun omgeving. Velen van de Gropes lijken zich in de loop van de tijd te hebben losgemaakt van deze wonderlijke familietraditie. Een van hen wordt echter verlaten door haar man en ontvoert daarom haar neef Esmond om hem tot een huwelijk te dwingen. Tot haar verbazing laat Esmond zich als een mak schaap naar de slachtbank leiden. Of toch niet…?

De boeken van Tom Sharpe bezitten de zeldzame eigenschap dat ze de lezer veel en hardop aan het lachen maken. Van deze Engelse auteur verschenen  reeds veertien humoristische boeken, die alle buitengewoon populair waren en goed voor talloze herdrukken.