De dames in burka zijn terug!

Polderburka’s, het vervolg op het succesvolle Burka Babes van Peter de Wit, ligt nu in de winkel!

De onweerstaanbare Burka Babes zijn terug, de populaire personages uit de Sigmund-strip in de Volkskrant. Nuchter en met zwarte humor geven zij hun visie op religie, de onderdrukking van de vrouw en de westerse maatschappij en creëren zo hun eigen poldermodel. Van het eerste deel Burka Babes, dat ook in een internationale editie verscheen, werden meer dan 20.000 exemplaren verkocht.
De rechten van Burka Babes werden verkocht aan de Spaanse uitgeverij Glénat en het Franse Presses de la cité. De Spaanse editie werd gepresenteerd tijdens het Ficomic Festival in Barcelona, dat tussen 6 en 9 mei plaats vond. De Franse editie verschijnt later in mei onder de titel Burqa fashionista.
‘Ze steken op een geniale manier de draak met hun eigen én de Nederlandse samenleving. Vooral vanwege de schitterende humor zeer aanbevolen.’ Nederlands Dagblad