Drank!

Peter van Straaten heeft een indrukwekkende reputatie als tekenaar en schrijver opgebouwd. in zijn nieuwe boek Drank! worden deze twee talenten samengebracht. Deze bundel bevat de beste verhalen en tekeningen over een van Van Straatens favoriete onderwerpen: alcohol en al zijn benevelende effecten.

Op 17 september aanstaande ontvangt Van Straaten de Jacobus van Looyprijs, mede ter gelegenheid van deze prijs wordt er een tentoonstelling aan zijn werk gewijd. Deze is vanaf 18 september te bezichtigen in De Hallen in Haarlem.
Zie voor meer informatie ook: www.dehallenhaarlem.nl/
 
‘Nu drink ik nooit meer.
Wie deze zin niet kent en herkent heeft nog nooit gedronken.
O, ik ken ze wel, de mensen die ophouden bij het derde of vierde glas, net als het interessant begint te worden, ik ken ze wel, maar echt begrijpen doe ik ze niet.’