Ronald Snijders komt met nieuwe site en voorleesprogramma

Absurdist en Harmonie-auteur Ronald Snijders (Binnenland 1, De Staat van Verwarring) presenteert in één week tijd een nieuw literair theaterprogramma en zijn fonkelnieuwe website samen met mede-auteur Fedor van Eldijk.

www.normalemensen.nl moet volgens hen gezien worden als ‘de internetwebsite voor normale mensen’ – maar dan wel eentje met vreemde ideeën, nieuwe woorden, fictief Binnenland 1-nieuws en ook, absurd genoeg, zinnige informatie over de andere projecten van Ronald Snijders. 

Zoals de speellijst van Verkeerde Benen, zijn nieuwe absurdistische voorleesperformance. Hij leest hierin zijn meest krankzinnige teksten voor, die het midden houden tussen associatieve achtbaanpoëzie, gestoorde televisietaal en psychedelisch proza.
Proefvoorstellingen van Verkeerde Benen waren eerder o.a. te zien op Crossing Border en het Amsterdam Comedy Festival. Op 25 september 2010 gaat Verkeerde Benen in première in Theater Bellevue te Amsterdam. Daarna volgt een tournee. 

www.normalemensen.nl is online vanaf woensdag 15 september.