Peter van Straaten nu ook op postzegelformaat

Ter gelegenheid van het eredoctoraat dat op 8 februari aan hem wordt uitgereikt, brengt TNT Post drie postzegels met tekeningen van Peter van Straaten. Ook verschijnt half februari een nieuw boek van Van Straaten, Er kan wel wat zout uit, met tekeningen over hobbykoks en keukenprinsessen.

De postzegels zitten in een verpakking met drie ansichtkaarten. Elke postzegel bevat een detail van de tekening op de postkaart. De bijzondere set wordt in een gelimiteerde oplage uitgebracht. Meer informatie is te vinden op de website van TNT Post.

Half februari verschijnt Peter van Straatens nieuwe boek: Er kan wel wat zout uit. Als geen ander weet hij culinaire hoogte- en dieptepunten weer te geven en wrijft hier en daar nog wat extra zout in de wonden. Er kan wel wat zout uit verschijnt als deel vijf in de succesvolle serie themaboeken van Van Straaten met bekende titels als Roken Neuken Drinken, Zo zijn we niet getrouwd en Weet mama hiervan?

Ook is voor tweede jaar de Zeurkalender, vol herkenbaar dagelijks leed, beschikbaar gemaakt voor iPhone. De papieren versie van Peter’s Zeurkalender  is inmiddels toe aan zijn negentiende editie en is met een oplage van ruim 50.000 exemplaren een van de best verkopende scheurkalenders van Nederland.