Nieuwe bundel en bekroning voor Gummbah

Succes voor Gummbah! Net niet verschenen boeken is verkozen tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2010. Onlangs verscheen ook zijn nieuwe bundel, Deirdre.

Net niet verschenen boeken zal worden opgenomen in de catalogus Best Dutch Book Designs 2010 en bij verschillende exposities worden tentoongesteld. De vormgeving van het boek is verzorgd door Joost Overbeek van het Amsterdamse ontwerpbureau Overburen.

Afgelopen week verscheen ook Deirdre, het langverwachte vervolg op het succesvolle Deirdre-debuut Op de camping, waarin onze favoriete beschaamhaarde campingbewoonster iedereen plat kreeg (al dan niet met grof geweld). Op de camping is zo’n succes, dat het alweer voor de derde keer herdrukt is. In Deirdre vind je nieuwe heerlijke incorrecte levenswijsheden van Gummbahs favoriete personage.