Nu zijn de mannen aan de beurt!

In de succesvolle serie Sigmund weet wel raad met…, waarin dokter Sigmund eerder welgemeende doch controversiële adviezen gaf over vrouwen, vakantie, managers, kinderen en feestdagen is als zesde deel verschenen Sigmund weet wel raad met mannen.

Is de man nog wel nodig? Ooit was hij een koning en lag de wereld aan zijn voeten. Zijn vrouw kwam hij hooguit in de keuken tegen, onderweg naar zijn maîtresse. Maar nu zetten vrouwen de toon en wordt alles wat de man tot man maakt ter discussie gesteld. De man is in de war. Hij heeft behoefte aan een klap op de schouder en een stomp in de maag, aan iemand die zegt: kom op, ouwe pik. Dat is Sigmund, helemaal het mannetje.
De adviezen in Sigmund weet wel raad met managers bleken hard nodig, afgelopen week verscheen alweer de vijfde druk!