Tim Enthoven, Binnenskamers

Op 13 mei verscheen de beeldroman Binnenskamers, het debuut van tekenaar Tim Enthoven. Het boek werd eerder door de Design Academy van Eindhoven verkozen tot beste afstudeerproject van 2010 en bekroond met de Renee Smeets-prijs.

Enthoven is bekend door zijn illustraties in onder meer de VPRO Gids, New York Times Magazine, Items, Design Indaba en Vice. Een van zijn opdrachten was goed voor een nominatie voor een Dutch Design Award. Met zijn portfolio haalde Tim tevens de Talent Award 2011 binnen van het Nederlandse lifestyle magazine BLEND.
Met Binnenskamers vertaalde auteur Tim Enthoven herinneringen aan zijn eigen studententijd tot een bloedmooie beeldroman. Binnenskamers laat alle narratieve conventies achter zich in een verhaal over een ontstellende en meeslepende drang naar perfectie.
Een fragment uit Binnenskamers is te bekijken op: http://binnenskamers.com/fragment.php