De Grote Atlas van de Belevingswereld is verschenen!

Vandaag met vier sterren in de Volkskrant:
‘Het ziet er prachtig uit en het boek ruikt nog lekker ook.’

De Grote Atlas van de Belevingswereld van grafisch ontwerpers Jean Klare en Louise van Swaaij is nu verkrijgbaar in een luxe, prachtig verzorgde editie!
 
 
Voor De Grote Atlas van de Belevingswereld vervaardigde auteur Jean Klare een prachtige nieuwe wandkaart (Full colour, 90 x 60 cm). Op deze kaart zijn vrijwel alle plaatsen uit de belevingswereld in één oogopslag te vinden. Er zijn twee posters per winkel geheel gratis verkrijgbaar voor boekverkopers. Mail uw adresgegevens naar <a href="mailto:info@deharmonie.nl%3Einfo@deharmonie.nl%3C/A%3E%20en%20ontvang%20de%20posters%20per%20VC.%20Vermeld%20svp%20uw%20aansluitnummer%20bij%20de%20Vervoerscentrale.%3CBR%3E%3CBR%3EHebben%20uw%20klanten%20belangstelling%20voor%20een%20exemplaar? Dan kunt u de kaart ook ter verkoop aanbieden. U kunt uw bestelling plaatsen via post@atlasvandebelevingswereld.nl.