Manuscripta

Komend weekend is het weer zover. Op 3, 4, en 5 september vindt op het Westergasfabrieksterrein de opening van het nieuwe boekenseizoen plaats. Kom naar Manuscripta en ontmoet uw favoriete schrijvers, geniet van podiumoptredens en interviews en laat uw nieuwe boek signeren!

Uitgeverij De Harmonie heeft zoals ieder jaar weer tal van activiteiten tijdens Manuscripta. Kom ook en ontmoet het bekende Aardman-duo Wallace & Gromit. Zij lopen het hele weekend rond met een kortingsbon voor hun nieuwe uitvindershandboek Knettergoeie Knutselconstructies. Neem een kijkje in De Grote Atlas van de Belevingswereld. En maak elke dag kans op één van de vijf complete sets van de Harry Potter-serie! Grabbel in de Hersenpan en wie weet vind jij de gouden snaai…

Ook op de diverse podia zijn onze auteurs te vinden:

– Om 13:00 uur leest Neske Beks in de Zuiveringshal voor uit haar nieuwe roman De kleenexkronieken.
– Om 15:30 uur praat striptekenaar en ontwerper Robert van Raffe met Peter de Wit, geestelijk vader van Sigmund, over zijn gedeeltelijk autobiografische grafische novelle Het lege nest Aansluitend signeert De Wit in Ketelhuis 2.
– Om 16:30 uur gaat Peter van Straaten in Ketelhuis 2 in gesprek met Floris Oudshoorn over zijn werk uit zijn nieuwe bundel Lachen zonder bril.
– Om 16:30 in Openbare Verlichting de dichters Hugo Brandt Corstius, Erik Bindervoet en Elma van Haren onder leiding van Wim Brands in debat over rijmelarij in de poëzie.
– Om 16:45 leest Nina Roos in MC Grote Studio voor uit haar debuutbundel Neem op en vertelt over de charme van het korte verhaal.