Een nieuwe Peter de Wit!

Peter de Wit is vooral bekend van strips als Sigmund en Burka Babes. Nu verschijnt zijn eerste grafische novelle, Het lege nest, waarmee hij zich van een heel andere kant laat zien.

De hoofdpersoon uit Het lege nest heeft het gevoel dat het belangrijkste en meest bijzondere deel van zijn leven erop zit. Zijn vrouw stuurt hem naar dokter Sigmund, de gerenommeerde therapeut. Maar bestaat het lege nest-syndroom eigenlijk wel?
 
Kijk voor meer informatie ook eens op de website: www.hetlegenest.nl
Op deze site zijn naast informatie over de auteur en zijn nieuwe boek home-movies te vinden waarover de auteur zegt: ‘Tijdens het tekenen van Het lege nest ging de vader steeds meer op mij lijken. En zijn vrouw ging steeds meer op mijn vrouw lijken. En het huis ging op ons huis lijken. Heel vreemd…’