Kinderboekenweek

Het is weer kinderboekenweek! Op woensdag 28 september werd Kleuralles van Joëlle Jolivet bekroond met een zilveren penseel. Haar nieuwste boek, Rapido, verscheen mede ter gelegenheid van de kinderboekenweek.

Rapido is een speelboek met overal grote flappen waarachter allerlei gebeurtenissen in de stad verborgen zijn.
Jolivet maakte van dit boek weer een heel bijzondere uitgave waarin kinderen urenlang kunnen kijken, dingen ontdekken en leren.

Help jij Rapido zijn bestellingen op tijd af te leveren? 

Dierelirium is een boek met maar liefst 4096 verschillende dieren, bewerkt door Prof. dr. E.I. Kipping (alias Kees van Kooten). Creëer nu je eigen favoriete dier met de meest fantastische vorm en de meest exotische naam!

Professor Revillod ontdekte al deze dieren zelf op zijn talrijke reizen en werd voor deze ontdekkingen met vele prijzen overladen.

Prof. dr. E.I. Kipping heeft zijn uiterste best gedaan om dit wonderbaarlijke werk voor de Nederlandse lezers toegankelijk te maken. Elke pagina van dit unieke boekwerk is in drieën verdeeld: hoofd, romp en staart, waardoor je zelf meer dan vierduizend dieren kunt creëren.