Presentatie debuut Nina Roos

Op zaterdag 8 oktober a.s. wordt om 17:00 uur de verhalenbundel Neem op van Nina Roos gepresenteerd bij Boekhandel v/h Van Gennep in Rotterdam. Diezelfde avond maakt zij haar debuut bij het Geen Daden Maar Woorden Festival

Wij ontvangen u graag op deze feestelijke boekpresentatie en later op de avond bij haar optreden op Geen Daden Maar Woorden Festival in de Rotterdamse schouwburg.

Een fragment uit Neem op:

Ze schenkt rode wijn in een plastic beker. De vier zit nog niet in de klok, het is een uitzonderingendag. Ze heeft haar hond op het balkon laten poepen omdat naar buiten gaan een missie te moeilijk was.
Het pak koffie vanmorgen schoot scheef open, maar het is geen dag om korrels op te zuigen. De zon zorgt ervoor dat haar rode gordijnen oranje kleuren.  Het is te heet voor haar wollen pyjama, ze is er nog niet aan toegekomen zich luchtig aan te kleden. Na vier slokken belt ze opnieuw.