De Kamabijbel

Voor de fans, aanbidders en volgelingen van Kamagurka verschijnt nu een prachtig brevier met een ‘Best of’ van 1000 tekeningen van de meester van het absurdisme, The Holy Kama. Dé bijbel voor iedere Kamaliefhebber, voor op iedere hotelkamer of ieder nachtkastje.

De feilloze tekenpen, het messcherpe inzicht en de speelse geest van cartoonist en kunstenaar Kamagurka staan garant voor een satirische kijk op de wereld.

De cartoons van Kamagurka verschijnen dagelijks in diverse Nederlandse en Vlaamse kranten en tijdschriften. Hiervan verschenen diverse bundels waarvan Bassie & Mondriaan de meest recente is. Tegenwoordig tekent Kamagurka niet alleen op papier en doek, maar ook op zijn iPad. In het Stedelijk Museum te Amsterdam maakte hij er een etmaal lang schilderijen op, die geprint en opgehangen werden, en de dag erna versnipperd en verbrand.