Crossing Border

Crossing Border is het festival waar de combinatie literatuur, muziek, film en beeldende kunst centraal staat. Van 16 – 19 november 2011 heersen schrijvers, dichters, muzikanten, filmers en artiesten in het centrum van Den Haag.

Op vrijdagavond treedt het nieuwe literaire talent Kevin Wilson, de schrijver van De familie Fang op in de Victoria Zaal in de Schouwburg. Hij leest hier voor uit zijn nieuwe roman De familie Fang en wordt geinterviewd door Joni Zwart.
 
Op zaterdag 19 november speelt Spinvis zijn nieuwe album tot ziens, Justine Keller om 19:00 uur in de Buchanan. Vanaf 20:00 uur is literair talent Nina Roos te zien en beluisteren in de Cuatro, waar zij voorleest uit haar debuutbundel Neem op.
Om 00:00 zijn Paulien Cornelisse en Micha Wertheim te zien met Echt Gebeurd, waarbij mensen op het podium korte, echtgebeurde verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt.