Writers Unlimited – Winternachten 2012 Den Haag

Van donderdag 19 t/m zondag 22 januari 2012 is het zo ver. Dan opent de 17e editie van het Winternachten festival in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Op vrijdagavond 20 januari leest schrijfster Nina Roos voor uit haar debuutbundel Neem op.

‘Nina Roos schetst in Neem op trefzeker het stille leed van hele gewone mensen die in al hun eenvoud toch bijzonder zijn.’ de Volkskrant
‘Verhalen over mensen die de strijd met zichzelf of met anderen aangaan, met ongewisse uitkomst. Dat gegeven maakt Neem op zowel beklemmend als inspirerend.’ Passionate Magazine
‘Een talent. Dat zit in haar schetsmatige, suggestieve manier van schrijven vol dia- en monologen. En in haar vermogen intrigerende personages neer te zetten die over nét te weinig kracht bezitten om het leven de goede kant op te sturen. Voor zover überhaupt zoiets bestaat als een goede kant uiteraard.’ Dagblad van het Noorden
Het voorlezen van Nina Roos is onderdeel van het het programma op het debutantenpodium, georganiseerd door literair tijdschrift Extaze. Zij is te zien en te horen op vrijdagavond om 22.45 uur in Filmhuis 7

Voor meer informatie, zie ook: www.winternachten.nl

Cor Gout van het Haags literair tijdschrift Extaze koos zes debutanten, die voorlezen uit hun werk: Ronnie Krepel, Gertrude Kunze, Nina Roos, Murat Tuncel, Theo van der Wacht en Hugo Wapperom. Paul van der Gaag presenteert.  Nederlandstalig.

Cor Gout van het Haags literair tijdschrift Extaze koos zes debutanten, die voorlezen uit hun werk: Ronnie Krepel, Gertrude Kunze, Nina Roos, Murat Tuncel, Theo van der Wacht en Hugo Wapperom. Paul van der Gaag presenteert.  Nederlandstalig.

 
 

Cor Gout van het Haags literair tijdschrift Extaze koos zes debutanten, die voorlezen uit hun werk: Ronnie Krepel, Gertrude Kunze, Nina Roos, Murat Tuncel, Theo van der Wacht en Hugo Wapperom. Paul van der Gaag presenteert.  Nederlandstalig.