Nina Roos genomineerd voor Het Beste Rotterdamse Boek

Ook dit jaar organiseert Bibliotheek Rotterdam de verkiezing van het Beste Rotterdamse Boek, Neem op van Nina Roos is een van de genomineerden. Het winnende boek wordt gekozen door het lezerspubliek. Iedereen kan nu stemmen!

Je kunt via www.besterotterdamseboek.nl je stem uitbrengen op je favoriete boek uit deze shortlist. Op de website van Bibliotheek Rotterdam staat vanaf 20 januari de stemknop op de homepage. Stemmen is mogelijk tot 15 maart.

Op woensdagavond 21 maart 2012 volgt de feestelijke prijsuitreiking in het Bibliotheektheater.
 
 
Ze schenkt rode wijn in een plastic beker. De vier zit nog niet in de klok, het is een uitzonderingendag. Ze heeft haar hond op het balkon laten poepen omdat naar buiten gaan een missie te moeilijk was. Het pak koffie vanmorgen schoot scheef open, maar het is geen dag om korrels op te zuigen. De zon zorgt ervoor dat haar rode gordijnen oranje kleuren. Het is te heet voor haar wollen pyjama, ze is er nog niet aan toegekomen zich luchtig aan te kleden. Na vier slokken belt ze opnieuw.