Valentijnsdag

Nog even snel een Valentijnsdagcadeautje kopen voor uw geliefde? Hier vindt u een aantal cadeautips.

Eerste liefde

 

Het korte verhaal was Ian McEwans eerste liefde en zijn imposante carrière begon dan ook met een verhalenbundel. In Eerste liefde zijn de beste van deze verhalen gebundeld, ze zijn even vlijmscherp als verrassend en dromerig. Alles wat McEwan tot een groot schrijver maakt, is in deze verhalen al aanwezig.

 

 

 

27 Liefdesliedjes

 

Deze bewerking van het Hooglied door Judith Herzberg werd inmiddels 17 keer herdrukt en behoort ongetwijfeld tot een van de best verkopende bundels liefdespoëzie.

 

Je zoenen zijn zoeter dan
zoeter dan honing en ik vind je
mooier en liever, liever
en aardiger nog dan de koning

 

jij mij

 

jij mij is een magnetische dichtbundel op creditcardformaat met de twintig allermooiste liefdesgedichten uit de Nederlandstalige poëzie. Borstzakpoëzie op niveau, met onder meer gedichten van Remco Campert, Judith Herzberg en Herman Gorter. Door het formaat ideaal om op het hart te dragen.

 

 

Zonder liefde ben je nergens 

 

Karel Eykman heeft veel bekende en bekroonde boeken op zijn naam staan. Zonder liefde ben je nergens gaat over volwassen worden, over aanraken en uitmaken, over verlangen en je weg in het leven vinden. Veertien van de gedichten uit dit boek werden op muziek gezet door Lydia van Dam, Rutger Molenkamp en Jeroen Zijlstra en zijn verkrijgbaar als de cd Zonder liefde ben je nergens.

 

 

 

Zonder liefde ben ik nergens
zonder jullie stel ik niets voor.
Had ik jullie niet bij me
dan ging ik er aan onderdoor.