Van Kooten & De Bie sloegen weer toe!

Het u er ook zo van genoten dat Nederlands meest fameuze duo weer even terug was op de televisie? Maak uw Kooten & De Bie verzameling compleet met die ene Keek op de Week-dvd die u nog niet had of het unieke fotoboek Ons kent ons.


Ons kent ons, het fotoboek met alle types van Van Kooten & De Bie, is al jaren een weergaloos succes. Er werden inmiddels meer dan 75.000 exemplaren van verkocht.
 
In 2007 bracht De Harmonie een ongewijzigde heruitgave van deze prachtige o ja-verzameling van creaties die het televisieduo sinds 1980 introduceerde. Uit honderden types maakte het legendarische duo een selectie: een nostalgisch weerzien met Donna weetjewel weetjeniet Charité, Oost-Europadeskundige dr. Clavan, de zusjes Jet en Koosje Veenendaal, Jacobse en Van Es, Cor van der Laak en vele anderen. De teksten werden destijds speciaal voor dit boek geschreven.
Een boek om heimwee te krijgen naar de tijd dat Van Kooten & De Bie nog gewoon op zondagavond op televisie waren.