Een Ander Boek

Een nieuw boek van Ronald Snijders en Fedor van Eldijk! Zes jaar na Een Normaal Boek, drie jaar na Binnenland 1 en dertig jaar na De Aanslag komen zij nu met Een Ander Boek.
Bekijk hier de trailer!

 
Een Ander Boek (niet dit boek!) is een volstrekt absurde raamvertelling boordevol vreemde lijstjes, ontspoorde dialogen, verdwaalde romanfiguren en de belofte dat de lezer zich na elke bladzijde in weer een ander boek bevindt – wat gegeven de titel natuurlijk ook zo is.
 
In Een Ander Boek (dus niet dit boek!) onder andere:
– een uitputtende lijst van weinig voorkomende problemen
– de zeven voordelen van dood zijn
– en Morsecode voor eskimo’s
 

Ronald Snijders en Fedor van Eldijk schreven eerder de cultklassieker Een Normaal Boek en het radioboek Binnenland 1. Snijders werd bekend als presentator van het late night VPRO tv-programma De Staat van Verwarring . In 2012 is hij te zien in Rambam  (VARA) en naast Annet Malherbe en Marcel Musters in het sketchprogramma Wat Als  (RTL4).