Zelf problemen maken

Wat te doen in geval van geluk? Is zorgeloos in het leven staan nog wel verantwoord in Nederland anno nu? In Zelf problemen maken loodst Pieter Geenen de nonchalante maar ook de bezorgde lezer langs kwesties als agressie, modern wonen, vieze boekjes en eeuwig jong blijven.

Zelf Problemen Maken is een selectie uit Geenens strips voor Trouw en Vrij Nederland en staat vol tips, trucs en weetjes om het leven weer lekker ingewikkeld te maken.

 

Pieter Geenen studeerde aan de kunstacademie te ‘s-Hertogenbosch. Daarna was hij freelance illustrator en werkte onder andere voor de VPRO Gids en Algemeen Dagblad. Hij tekent iedere dag voor Trouw en wekelijks voor Vrij Nederland. Eerder verschenen Het dagboek van Anton Dingeman, De vooruitgang en De avonturen van Anton Dingeman.